#HESAP GÜVENLİĞİ#
Oyundaki hesabınızın ve forumdaki hesabınızın şifresini kimseyle paylaşmayın. (Özellikle oyun yetkilileri için bu durum görevlerinden atılmakla sonuçlanır.)
Arkadaşınıza, dostunuza, akrabanıza hesap bilgilerinizi KESİNLİKLE vermeyin.
Hesabınızın güvenliği tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. "Şifremi unuttum", "E-Postamı unuttum", "Nickimi unuttum" şeklinde başlayan taleplerle bize gelmeyin.
#KÜFÜR ETMEYİN, HERKESE SAYGILI OLUN#
Herkese açık chatte ettiğiniz küfürler sonucunda WARN(Uyarı) cezası alırsınız. 3 uyarıdan sonra server otomatik olarak KİCK atar. Bu davranışı devam ettirmeniz halinde BAN ve NBAN cezası alabilirsiniz.
Oyun yetkilisine edilen küfür NBAN(Nick Ban) ile sonuçlanır.
#HİLE KULLANMAYIN#
Hile programları içlerinde virüs barındırabiliyor. Bilgisayarınıza her türlü zarar.
Hile açarak diğer oyunculara adil olmayan bir üstünlük sağlamış olursunuz. Z Group buna kesinlikle müsade etmez. Hile kullandığı tespit edilenler NBAN ile cezalandırılır ve mümkün olan her şekilde hile ile oyuna girmeleri engellenmeye çalışılır.
#ADMİN/ANİMATÖR ALIMLARI ve YETKİLİLERLE İLETİŞİM#
Admin/Animatör alımları başvuru ile oluyor. Alımlar başladığı zaman forumdan nasıl ve nereye başvuracağınız sizlere bildiriliyor. Bunun dışında "Alım var mı?" gibi sorularla bizi meşgul etmeyin.
Eğer başvurunuz rededilirse neden red edildiği hakkında bilgi almaya çalışmayın. Bir sonraki başvurunuzda kabul edilme şansınızı düşürür.
Bir sorununuz ya da sorunuz olduğunda doğrudan üst yetkililere ulaşmaya çalışmayın. Onlardan önce size yardım edebilecek onlarca kişi var.
#FORUMU SIK SIK TAKİP EDİN#