vercetti[ΛC] MACTAWISH yazdı vercetti[ΛC] yazdı efm Ölmemişsin sevindim suldkdldlmd nerelerdesin oğlum sen
MACTAWISH[G.Unit] vercetti[ΛC] yazdı MACTAWISH yazdı Ölmemişsin sevindim suldkdldlmd nerelerdesin oğlum sen İş güç kanka projeler uğraşıyoruz ne yapalım kayıplara girdik sen napıyosun
vercetti[ΛC] MACTAWISH yazdı vercetti[ΛC] yazdı nerelerdesin oğlum sen İş güç kanka projeler uğraşıyoruz ne yapalım kayıplara girdik sen napıyosun aynı ya okul falan işte kanka
[G.Unit]NoN_ MACTAWISH[G.Unit] yazdı Taygun tcw atalım mı bir gün aramızda aktif olanlarla dün konuştuk çocuklarla dm takımı kurucam zaten senin bilgisayar hallolduysa akşama takımı cikartayim canim
[Z]CrawLinq Scuderia yazdı Başvurular halen açık mı Olum o kadar gömüp adamın forumda geziyorsun rahat rahat bir de adamın kurduğu clana mı başvurmak istiyorsun ?
[Z]Group [Z]CrawLinq yazdı Scuderia yazdı Başvurular halen açık mı Olum o kadar gömüp adamın forumda geziyorsun rahat rahat bir de adamın kurduğu clana mı başvurmak istiyorsun ? Bazı şeyler denenir,Bakılır,Görülür, Ya kendim için yazmadıysam 🙂
[G.Unit]NoN_ Scuderia yazdı [Z]CrawLinq yazdı Olum o kadar gömüp adamın forumda geziyorsun rahat rahat bir de adamın kurduğu clana mı başvurmak istiyorsun ? Bazı şeyler denenir,Bakılır,Görülür, Ya kendim için yazmadıysam 🙂 Başvuruları açık basvurabilirsin
MACTAWISH[G.Unit] Cumartesi gece 2 de tcw atıcaz Ben ve mert giriyoruz gelen varsa haber etsin arkadaşlar