vercettiΛC MACTAWISH yazdı vercetti[ΛC] yazdı efm Ölmemişsin sevindim suldkdldlmd nerelerdesin oğlum sen
MACTAWISHG.Unit vercetti[ΛC] yazdı MACTAWISH yazdı Ölmemişsin sevindim suldkdldlmd nerelerdesin oğlum sen İş güç kanka projeler uğraşıyoruz ne yapalım kayıplara girdik sen napıyosun
vercettiΛC MACTAWISH yazdı vercetti[ΛC] yazdı nerelerdesin oğlum sen İş güç kanka projeler uğraşıyoruz ne yapalım kayıplara girdik sen napıyosun aynı ya okul falan işte kanka
G.UnitNoN_ MACTAWISH[G.Unit] yazdı Taygun tcw atalım mı bir gün aramızda aktif olanlarla dün konuştuk çocuklarla dm takımı kurucam zaten senin bilgisayar hallolduysa akşama takımı cikartayim canim
ZCrawLinq Scuderia yazdı Başvurular halen açık mı Olum o kadar gömüp adamın forumda geziyorsun rahat rahat bir de adamın kurduğu clana mı başvurmak istiyorsun ?
ZGroup [Z]CrawLinq yazdı Scuderia yazdı Başvurular halen açık mı Olum o kadar gömüp adamın forumda geziyorsun rahat rahat bir de adamın kurduğu clana mı başvurmak istiyorsun ? Bazı şeyler denenir,Bakılır,Görülür, Ya kendim için yazmadıysam 🙂
G.UnitNoN_ Scuderia yazdı [Z]CrawLinq yazdı Olum o kadar gömüp adamın forumda geziyorsun rahat rahat bir de adamın kurduğu clana mı başvurmak istiyorsun ? Bazı şeyler denenir,Bakılır,Görülür, Ya kendim için yazmadıysam 🙂 Başvuruları açık basvurabilirsin
MACTAWISHG.Unit Cumartesi gece 2 de tcw atıcaz Ben ve mert giriyoruz gelen varsa haber etsin arkadaşlar