[G.Unit]Ghost Reloaded[peR] yazdı ikisi de öldürsün birbirini.. görmemiş gibi çocuk yapıyolar dünya nüfusu çöktü ak Hindistanda daha çok çocuk yapıyolar reis 😃 adamlar 7/24 Yatakta napıyonuz gençler 😃. Biz daha karı bulamıyoruz yatakta eğlenmeye adamlar şov yapıyo 😃 Yani çocuk doğurma 1 numara Hindistan 2 numara Çin 😃 Adamlar skor para kasar gibi çocuk kasıyolar sjsjjsjsjjsjs
den1z Ekotekomeko1[RED] yazdı Ben size noluyo dedim siz bana çocuk diyosunuz Çin ile Hindistan Komşu ülke , ve sınır gerilimi var. Bunun yanında dini olarak da bir gerilim olacağını düşünüyorum çünkü 2 ülkede de çok çeşitli dinler var. Kolay kolay savaş çıkacağını sanmıyorum çünkü 2 ülkede şangay birliği üyesi sıkıntı olmaz yani
[Vadi]groove Zaten uzun süredir böyle bir gerilim vardı. 6 askerin ölmesi durumun basına yansımasına sebep oldu ki bizim basında daha yer bulmadı. Şu anda ortalık sakin, o kadar üstünde durunabilitesi olan bir mevzu da değil zaten. Dağılın.
KaptanDerya[Z-TR] 2 ülkeyi sevmem, tekniki olarak düşünürsek karşı tarafın aynı anda yok olması dünya üzerinde insan sayısın yok olacağından yiyecek ve ihtiyaçlar 1million yıl daha uzayacaktır hayırlısı neyse bekliyoruz insanlık için.