Alchemy. Beyler bi yanlış anlaşılma olmuş 😃 video bana ait değil internetten bulup editledim, csgo yok bende. bide ilk defa bu tarz edit yapıyorum sony vegas pro da ilk'e göre güzel olduğunu düşünüyorum. müzik uyumsuz olsada 😃
[sF]ExO Alchemy. yazdı Beyler bi yanlış anlaşılma olmuş 😃 video bana ait değil internetten bulup editledim, csgo yok bende. bide ilk defa bu tarz edit yapıyorum sony vegas pro da ilk'e göre güzel olduğunu düşünüyorum. müzik uyumsuz olsada 😃 Kardeş açıklamaya öyle yazsana 😃.Buna göre bir değerlendirme yapacak olursam güzel olmuş.
Spektrum velo nerde, animation nerde, flow nerde, p/c nerde, cc nerde, vfx nerde? sanırım kayboldular ya da hiç var olmadılar
Yilyas61 Spektrum yazdı velo nerde, animation nerde, flow nerde, p/c nerde, cc nerde, vfx nerde? sanırım kayboldular ya da hiç var olmadılar ah bide anlayabilsem 😃
staple[RED] Yilyas61[cN] yazdı Spektrum yazdı velo nerde, animation nerde, flow nerde, p/c nerde, cc nerde, vfx nerde? sanırım kayboldular ya da hiç var olmadılar ah bide anlayabilsem 😃