LAZoviç61[RED] Beyler uzun zamandır ets giremiyordum pc 32 bit idi.Şimdi 64 bit e çevirdim oyuna girdim param -50 bindi normalde.buraya kadar sıkıntı yok. tekrardan lavugun biri bana geldi gümledi hasar oldu para oldu -84 bin. Sonra bi baktımki birden şöförlerden para gelmeye başladı habire geliyodu para birden 84 trilyon oldu hiç hile yapmadan. ve benim 2 tane şöförüm ar onlarda taş patlasın 6-7 bin kazanıyoken 20 bin kazandılar nasıl oluyor bu iş multilen alakalımı ? Bir sorum daha olacaktı bu z-tr nin ets2 kadrosuna nasıl girebilirim alım varmı ?
LAZoviç61[RED] Ekotekomeko1[RED] yazdı O nasıl başlık lan ahahsidkhsvajwbs bu olay çok normal değil panaromal
Rengvan[sF] Onu 64'de çevirmeyecektin. şimdi sana 64'ün hikayesini anlatacam. ETS2'de kaç karakter var 4(Dört). Girdiğinde Kaç bin paran vardı -50k(Elli Bin) 50'den 4 çıkar 46. ETS'nin hangi versiyonunu oynuyorsun 2 (iki) 46+2=48 yapar Milliyetçi Hareket Partisinin 48. Yılı Kutlu olsun.
LAZoviç61[RED] Rengvan[sF] yazdı Onu 64'de çevirmeyecektin. şimdi sana 64'ün hikayesini anlatacam. ETS2'de kaç karakter var 4(Dört). Girdiğinde Kaç bin paran vardı -50k(Elli Bin) 50'den 4 çıkar 46. ETS'nin hangi versiyonunu oynuyorsun 2 (iki) 46+2=48 yapar Milliyetçi Hareket Partisinin 48. Yılı Kutlu olsun. istemsizce ekrana 1-2 dk baktım. yazdıklarını anlamaya çalıştım ve dedimki bu kişi muhteşem bir detay
Rengvan[sF] LAZoviç61[RED] yazdı Rengvan[sF] yazdı Onu 64'de çevirmeyecektin. şimdi sana 64'ün hikayesini anlatacam. ETS2'de kaç karakter var 4(Dört). Girdiğinde Kaç bin paran vardı -50k(Elli Bin) 50'den 4 çıkar 46. ETS'nin hangi versiyonunu oynuyorsun 2 (iki) 46+2=48 yapar Milliyetçi Hareket Partisinin 48. Yılı Kutlu olsun. istemsizce ekrana 1-2 dk baktım. yazdıklarını anlamaya çalıştım ve dedimki bu kişi muhteşem bir detay <3
LAZoviç61[RED] [Z]Rifleman yazdı Üzümü ye bağını sorma ben kendimi öyle avutuyorum ama ben o kariyer ile kaç ay uğraştım biden böyle olunca biraz garip geldi 🙂
Lexus Rengvan[sF] yazdı Onu 64'de çevirmeyecektin. şimdi sana 64'ün hikayesini anlatacam. ETS2'de kaç karakter var 4(Dört). Girdiğinde Kaç bin paran vardı -50k(Elli Bin) 50'den 4 çıkar 46. ETS'nin hangi versiyonunu oynuyorsun 2 (iki) 46+2=48 yapar Milliyetçi Hareket Partisinin 48. Yılı Kutlu olsun. vay amk
Toreador ets2 için aranızda bişey yapıcaksanız yapın beni beklemeyin benim oyun patates tsde iletişim halinde oluruz o şekilde katılırım ben de video ss falan çekerseniz ulaştırırsınız bana paylaşırız ATS olan varsa ona da bi bakabiliriz
ChameleoN[cN] Banada aynısı olmuştu. ETS 2'ye baya bir süre girmemiştim. 1 ay gibi. Girince aniden param baya fazlaydı anormal şekilde. Fazla dediğim harcayınca değerler bide çok az oynuyordu 😃 Kısacası uzun süre girmezsen bile şoförlerin bence çalışıyor arkada.