[G.Unit]tayfurr gürkan abiyi beklerkene lunaci aramıza katıldı Gürkan abi nihayet aramızda Yükleri aldık yoldayız serhat takla atarkene serhatı beklerkene xd
LAZoviç61[RED] [G.Unit]CaPTaiN yazdı " serhatı beklerkene xd " sisokdkdkdkmdkdldçs Önden biri aniden durunca bende durdum ve bende durunca arkadan gürkan abi sağolsun bi koydu kamyon devirdi 😃
Toreador Escapist[cN] yazdı alsammı para var arkadaşın karta yüklerim parayı 27 saat kalmış al al gireriz
[G.Unit]tayfurr eray öncelikle oyunu 2 saat oynaman lazım. ardından googleye truckermp yaz kaydol ve indir. e posta ve şifreni yazıp herhangi bir servere gir bu kadar
[G.Unit]Ghost Escapist[cN] yazdı singledei kariyerim multide devam edermi yoksa sıfırdanmı başlıyorum? Abi steamsignature dan hesabını atarmısın ne kadar Ve hangi oyunların var ona bakcam 🙂
[Z]Rifleman Escapist[cN] yazdı singledei kariyerim multide devam edermi yoksa sıfırdanmı başlıyorum? Devam eder.
Escapist[INF] [G.Unit]CaPTaiN yazdı Escapist[cN] yazdı singledei kariyerim multide devam edermi yoksa sıfırdanmı başlıyorum? Abi steamsignature dan hesabını atarmısın ne kadar Ve hangi oyunların var ona bakcam 🙂 bismillah dün kurdum ve sadece ets var
TheDifference[cN] Escapist[cN] yazdı [G.Unit]CaPTaiN yazdı Abi steamsignature dan hesabını atarmısın ne kadar Ve hangi oyunların var ona bakcam 🙂 bismillah dün kurdum ve sadece ets var cs de al eraycığım
Escapist[INF] TheDifference[cN] yazdı Escapist[cN] yazdı bismillah dün kurdum ve sadece ets var cs de al eraycığım yok kanka sevmiyorum onu left 4 dead 2 alıcam haftaya birdaha toplanırsanız çağırın bu arada