scuderia01 yazdı
Toreador yazdı
alakası yok, o olaydan sonra yaklaşık 2 yıl daha normal şekilde devam etti, yine ne saçmalıyon hamına, bilen de konuşuyo bilmeyen de
bahsettiğin saldırı 2014'e girerken oldu ve etkisi en fazla 3 ay, o 3 ayda da sürekli yöntemler denediğimiz için sunucu ara ara açıldı ve doldu ama saldırıdan etkilenip yine kapanıyodu, bu süreçte forumdaydı insanlar, 2014 martta normal şekilde açıldı sunucu ve kaldığı yerden devam etti bir daha hiç kapanmayarak, 2015 ağustos ayına kadar da yine hiçbir sorunu sıkıntısı olmadan dolu bir şekilde devam etti, 2015 ağustos ayı ortalarında insanlar gitmeye başladılar, ondan sonrası için 0 diyebiliriz ancak, gerçi 2016 ve 2017 yaz aylarında yine 50 slot gördü
el bilgi : 2014'teki 3 aylık süreçten önce de en son 2008'de maddi sebeplerden kapanmıştı 6 ay kadar
yıkılmayı sadece sunucu kapanarakmı sanıyorsun. sahtiyan ve ryder ayrılmasından sonra z coluk cocugun-mod yapmasına kalmıştır senin en büyük hatalardan biride budur nos eskilere döndürme bizi herşeyi gayet iyi biliyoruz
istersen 50 yada 100 yıl kapatma z artık böyle giderse yaşayan ölü den farkı yoktur
çok iyi bildiğin için mal mal konuşuyosun yine işte 😃 geçen gelip hakkını helal et diyodun yediğin boklar için yine eski haline dönmüşsün ne olduysa
sadece kapanmak olarak sansam/düşünsem ona odaklı yazardım, hatta bu şekilde karşılık vereceğini/iddianı savunacağını bildiğimden özellikle değindim slot mevzularına tekrar bi okuyuver doluluktan ve slottan da basetmişim bak
sahti zaten mode yapmayı/yazmayı 2011'de bıraktı, ryder yaptı v5 mode'unu, hatta öyle ki ryder'ın yazdığı kodu anlayamaz durumdaydı sahti, sen onu bir şey sanmaya devam et, biz onu boşuna gönderdik çünkü 😃 eğer gerçekten bir bok bilseydin bunları da bilirdin, benim yaşadığım, bizatihi içinde olduğum şeyi benden daha iyi biliyormuş gibi anlatıyosun bi de burda bana 😃 sahtinin her şeyi satıp gitmeyi planladığını hatta 3 kere denediğini benim vazgeçirdiğimi de bilmiyosun misal 😃 en son 2013 kasım ayında bırakmıştı misal, 1 ay sonra geri dönmek istediğinde artık yeter olmaz o iş dedim sahti defteri o şekilde kapandı
başka bir şansımız olaydı da çoluk çocuğa yaptırmasaydık keşke mode, çok düşünüyodun/mevcudu beğenmiyodun madem bulaydın birini bize göstereydin "buna yaptırın" diye, mode'u kimin yaptığının ne önemi var hem işini görüyorsa?
mode'u eleştiremeyip kimin yaptığına eleştiriyosan konudan bağımsız bir yerden haklı çıkmaya çalışıyosun denir, bunun adına da "ad hominem" denir 😃
istediğin eskiye dönebilirsin hepsinin içindeydim benden iyi bilmen mümkansız, ben kafamdaki z tarihi metnini bi yazabilsem bi daha hiçbiriniz yalan yanlış konuşamayacaksınız böyle ama üşeniyorum hep 😃
50 ya da 100 yıl olarak düşünmedim ama planım o yönde zaten bunu 2006'dan beri defalarca beyan ettim, beni tanıyna herkes de bilir
böyle art niyetli yaklaşıp, kaşımda durup, bana karşı sürekli bir kin ve nefret güdüp konuşacağınıza girin sunucuda oynayın bir kitle bir kalabalık oluşsun
hem kendi adınıza hiçbir bir bok yapmayıp hem de sürekli suçu birilerine atmak kolay