NikeBack Öncelikle Selamün Aleyküm Herkes Eski Fotoğrafları Paylaştığını Gördüm Bende Paylaşmak İstedim İyi Günler -Eski Nickimde Justslayer'di
NikeBack DeyroL yazdı Resimler Harika Hangi yıllarda 2011 2013 yıllarında Olabilirmi eski emektarlar mevcut 🙂 Aynen Yıllar 2012 ve 2013 daha çok fotoğraf var ama çok olduğu için atmak istemedim 🙂
DeyroL[CoD2] NikeBack yazdı DeyroL yazdı Resimler Harika Hangi yıllarda 2011 2013 yıllarında Olabilirmi eski emektarlar mevcut 🙂 Aynen Yıllar 2012 ve 2013 daha çok fotoğraf var ama çok olduğu için atmak istemedim 🙂 İyi Yapmışssın Helal sana Kardeşim böyle eski şeyler Paylasalım ki Eskiler hic bir zaman Unutulmasın !
NikeBack DeyroL yazdı NikeBack yazdı Aynen Yıllar 2012 ve 2013 daha çok fotoğraf var ama çok olduğu için atmak istemedim 🙂 İyi Yapmışssın Helal sana Kardeşim böyle eski şeyler Paylasalım ki Eskiler hic bir zaman Unutulmasın ! Aynen Keşke Tekrar Eskisi Gibi Olsa Yaşıma Utanmadan yine oynamaya başlarım 🙂 😉
Toreador NikeBack yazdı DeyroL yazdı İyi Yapmışssın Helal sana Kardeşim böyle eski şeyler Paylasalım ki Eskiler hic bir zaman Unutulmasın ! Aynen Keşke Tekrar Eskisi Gibi Olsa Yaşıma Utanmadan yine oynamaya başlarım 🙂 😉 gir oyna eskisi gibi olsun 🙂 ne varmış yaşında?