Toreador oh yes, yeni görüyorum 😃 facebookta küçük bir anı var canlı yayın olarak, ona da bakabilirsiniz :cheers:
[Z]VenTureSome den1z yazdı nedense bomonti yerine turborgu daha fazla tercih ederim , güzel fotoğraflar 🙂 bomonti olan mekanda efes olur tuborg olmaz kardeşim ben de tuborgcuyum yokluktan içtik 😃
[Z]VenTureSome Checkmate yazdı samed kim kimdir yazsaydınız la ben bu tiplerden bi nosu bide mıstığı tanıyorum aq Ali nabün nosun konusunda yazıyor kanka burada da ilk fotoda sırayla renji nos mıstık codec ben
Checkmate VenTureSome yazdı Checkmate yazdı samed kim kimdir yazsaydınız la ben bu tiplerden bi nosu bide mıstığı tanıyorum aq Ali nabün nosun konusunda yazıyor kanka burada da ilk fotoda sırayla renji nos mıstık codec ben iyim kankam sen napıyosun?
[Z]VenTureSome Checkmate yazdı VenTureSome yazdı Ali nabün nosun konusunda yazıyor kanka burada da ilk fotoda sırayla renji nos mıstık codec ben iyim kankam sen napıyosun? Takılmacalar kanki nolsun seni özlüyorum <3
Toreador ReNJi yazdı İşte o yancılar sıralı tam liste @"ReNJi" @"Toreador" @"[Z]Rifleman[ΛC]" @"CoDeC" @"[Z]VenTureSome"
Thoracx[ΛC] Toreador yazdı ReNJi yazdı İşte o yancılar sıralı tam liste @"ReNJi" @"Toreador" @"[Z]Rifleman[ΛC]" @"CoDeC" @"[Z]VenTureSome" Ayıp ayıp Mustafa hapçı gibi çıkmış biride yenisini çekelim dememiş.
[Z]Rifleman Toreador yazdı İşte o yancılar sıralı tam liste @"ReNJi" @"Toreador" @"[Z]Rifleman[ΛC]" @"CoDeC" @"[Z]VenTureSome" Tam yancıymışım he o zamanlar. Şu tipe baksana otu çekmişim. Thoracx[ΛC] yazdı Ayıp ayıp Mustafa hapçı gibi çıkmış biride yenisini çekelim dememiş. Niye dememişim onu hatırlayamadım ya
Toreador [Z]Rifleman[ΛC] yazdı Toreador yazdı İşte o yancılar sıralı tam liste @"ReNJi" @"Toreador" @"[Z]Rifleman[ΛC]" @"CoDeC" @"[Z]VenTureSome" Tam yancıymışım he o zamanlar. Şu tipe baksana otu çekmişim. Thoracx[ΛC] yazdı Ayıp ayıp Mustafa hapçı gibi çıkmış biride yenisini çekelim dememiş. Niye dememişim onu hatırlayamadım ya başka fotolar da var ilk mesajda