ProfStrikers Merhabalar.Gta 5 onlıne oynacak psnmde ZeloyTR eklesinler oynayalım.Ps3 konsolundan oynuyorum.Ekleyeceklerle umarım iyi anlaşırız.Ki ps3den oynayan varsa.
ProfStrikers Toreador yazdı konsolcü grubu da oluşur güzel olur Yakında oluştururum ;😉 lakin buna admin onayı gerekmezmı ?
Toreador ProfStrikers yazdı Toreador yazdı konsolcü grubu da oluşur güzel olur Yakında oluştururum ;😉 lakin buna admin onayı gerekmezmı ? nasıl bi admin oynayı gerekicek? PC'den oynayanlar için ben arada giriyorum online'a takılabilirz.
[G.Unit]RedRock GTA 5 Online'da fps düşüşü oluyor mu? Birkaç kişiden duyumlar aldım ama bide sizlere sorayım.
RisuS[K4U] black fridayden (ps4) an itibariyle çektiğim oyun , onlinecılara duyrulur beyler tayfa olalım 🙂
Toreador RisuS[K4U] yazdı black fridayden (ps4) an itibariyle çektiğim oyun , onlinecılara duyrulur beyler tayfa olalım 🙂 ZGTR adında Crew var zaten katıl
[Z]Lunaci[TR] RedRock yazdı GTA 5 Online'da fps düşüşü oluyor mu? Birkaç kişiden duyumlar aldım ama bide sizlere sorayım. İnternetin kötüyse lagdan dolayı olabiliyor bazen.