compoSedly[ΛC] Abi bizim GSR tayfa nerde ya 😃 Mert, Ramazan, Berat neredesiniz duyun beni, şaka maka o gün işim olmasa gelirdim 🙁
Creature[INF] Sunucuda bir sorun var yalnız oyuna girdiğim gibi Server reset diyip sunucudan atıyor beni bence yöneticiler tarafından bir test yapılsın akşam problem olmasın
[Z]VenTureSome Creature[INF] yazdı Sunucuda bir sorun var yalnız oyuna girdiğim gibi Server reset diyip sunucudan atıyor beni bence yöneticiler tarafından bir test yapılsın akşam problem olmasın Durumun farkındayız. Son düzenlemeler yapılıyor. Etkinlik öncesi düzelmiş olacak merak etmeyin 🙂 Teşekkürler.
Toreador Creature[INF] yazdı Sunucuda bir sorun var yalnız oyuna girdiğim gibi Server reset diyip sunucudan atıyor beni bence yöneticiler tarafından bir test yapılsın akşam problem olmasın girmeyi denesene bi tekrar falan, dc gel test edelim
Creature[INF] Abi pcde dc kurulu değil ama bir oyuna girip test edeyim durumu yazayım sana Toreador yazdı Creature[INF] yazdı Sunucuda bir sorun var yalnız oyuna girdiğim gibi Server reset diyip sunucudan atıyor beni bence yöneticiler tarafından bir test yapılsın akşam problem olmasın girmeyi denesene bi tekrar falan, dc gel test edelim Sorun çözüldü şuan abi sıkıntı yaşamıyorum
Toreador Creature[INF] yazdı Abi pcde dc kurulu değil ama bir oyuna girip test edeyim durumu yazayım sana Toreador yazdı girmeyi denesene bi tekrar falan, dc gel test edelim Sorun çözüldü şuan abi sıkıntı yaşamıyorum sorun çözüldü de bakalım saldırı alacak mı 😃
Creature[INF] Toreador yazdı Creature[INF] yazdı Abi pcde dc kurulu değil ama bir oyuna girip test edeyim durumu yazayım sana Sorun çözüldü şuan abi sıkıntı yaşamıyorum sorun çözüldü de bakalım saldırı alacak mı 😃 Hala saldırı olması sunucuya o kadar içler acısı bir durum ki nasıl bir işsizliktir anlamıyorum