Creature[INF] [font=Arial, sans-serif]Let's see who's in control :-)[/font] [font=Arial, sans-serif][INF]-Inferno klan üyelerinin ve diğer oyuncuların sohbet edebileceği bölüm;[/font]
Creature[INF] Escapist[INF] yazdı kambersiz düğün olmuyormuş Sensiz sadece düğün değil hiç bir şey olmaz kardesiimmmm hos geldin 🙂
Escapist[INF] El_Corona[RED] yazdı Escapist[INF] yazdı kambersiz düğün olmuyormuş ooo hoşgeldiniz beyefendi 🙂 hoş buldum kimleri görüyoruz, nasılsın biladerim 😃 Creature[INF] yazdı Escapist[INF] yazdı kambersiz düğün olmuyormuş Sensiz sadece düğün değil hiç bir şey olmaz kardesiimmmm hos geldin 🙂 tamam artık ig'dan taciz etmeyi bırakabilirsin 😛
El_Corona[RED] Escapist[INF] yazdı El_Corona[RED] yazdı ooo hoşgeldiniz beyefendi 🙂 hoş buldum kimleri görüyoruz, nasılsın biladerim 😃 iyi Erayım ya nolsun koşturmaca işler güçler uğraşıyorum sen napıyorsun nasılsın? hayat nasıl gidiyor
Escapist[INF] El_Corona[RED] yazdı Escapist[INF] yazdı hoş buldum kimleri görüyoruz, nasılsın biladerim 😃 iyi Erayım ya nolsun koşturmaca işler güçler uğraşıyorum sen napıyorsun nasılsın? hayat nasıl gidiyor çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz agam, aynı saz aynı terane
El_Corona[RED] Escapist[INF] yazdı El_Corona[RED] yazdı iyi Erayım ya nolsun koşturmaca işler güçler uğraşıyorum sen napıyorsun nasılsın? hayat nasıl gidiyor çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz agam, aynı saz aynı terane Kolay gelsin 🙂 hepimiz aynıyız mecbur ya sürekli bi koşturmaca.
Wuzimu Escapist[INF] yazdı El_Corona[RED] yazdı ooo hoşgeldiniz beyefendi 🙂 hoş buldum kimleri görüyoruz, nasılsın biladerim 😃 Creature[INF] yazdı Sensiz sadece düğün değil hiç bir şey olmaz kardesiimmmm hos geldin 🙂 tamam artık ig'dan taciz etmeyi bırakabilirsin 😛 Vay vay Escapistim nasılsın özlemişim seni
Escapist[INF] xT_9000 yazdı Escapist[INF] yazdı kambersiz düğün olmuyormuş yav yine mi bu adam olmadığımız masa yok ayrıca reelslerini ailece severek izliyoruz Wuzimu yazdı Escapist[INF] yazdı hoş buldum kimleri görüyoruz, nasılsın biladerim 😃 tamam artık ig'dan taciz etmeyi bırakabilirsin 😛 Vay vay Escapistim nasılsın özlemişim seni iyiyim günerim sen nasılsın [INF]Reloaded yazdı Escapist[INF] yazdı kambersiz düğün olmuyormuş erayim hos geldin ozlettin be damladım biladerim artık sahadayız :d
Wuzimu Escapist[INF] yazdı xT_9000 yazdı yav yine mi bu adam olmadığımız masa yok ayrıca reelslerini ailece severek izliyoruz Wuzimu yazdı Vay vay Escapistim nasılsın özlemişim seni iyiyim günerim sen nasılsın [INF]Reloaded yazdı erayim hos geldin ozlettin be damladım biladerim artık sahadayız :d aynı reis nasıl olsun GsR anılarımız neydi be
Creature[INF] sLaPPy[RED] yazdı Keyfiniz bol olsun dostlar bu kadar güzel insan bir arada 🙂 Teşekkürler güzel insan dostluğunuz eksik olmasın 🙂
Creature[INF] Wuzimu[INF] yazdı Selamün aleyküm bu INF tag kim veriyordu forumda ya 😃 Aleyküm selam @"[Z]CrawLinq" yarın ayarlayacak