[G.Unit]tayfurr selam 😃 forum eski tasarımını çok özlemişim. forumun ve sunucunun hala ayakta kalmasına yardımcı olan herkese teşekkürler özellikle taygun ve vercetti, özlendiniz 😛
MACTAWISH[G.Unit] [G.Unit]NoN_ yazdı selam cnm sende hoşgeldin bir tek sertacim kaldı gelmeyen Sertaçın numarası var mı taygun sende reelde bi göreyim şunu clğclclcmjdlsns
[G.Unit]NoN_ MACTAWISH[G.Unit] yazdı [G.Unit]NoN_ yazdı selam cnm sende hoşgeldin bir tek sertacim kaldı gelmeyen Sertaçın numarası var mı taygun sende reelde bi göreyim şunu clğclclcmjdlsns atıyorum whatsapptan
BatuDyr MACTAWISH[G.Unit] yazdı [G.Unit]NoN_ yazdı selam cnm sende hoşgeldin bir tek sertacim kaldı gelmeyen Sertaçın numarası var mı taygun sende reelde bi göreyim şunu clğclclcmjdlsns Oğlum şuan sarılmak istiyorum size nasıl bir histir len bu
[G.Unit]NoN_ BatuDyr yazdı MACTAWISH[G.Unit] yazdı Sertaçın numarası var mı taygun sende reelde bi göreyim şunu clğclclcmjdlsns Oğlum şuan sarılmak istiyorum size nasıl bir histir len bu istanbula gel sana ıslak hamburger ısmarlıyım ♥♥♥
xT_9000 BatuDyr yazdı MACTAWISH[G.Unit] yazdı Sertaçın numarası var mı taygun sende reelde bi göreyim şunu clğclclcmjdlsns Oğlum şuan sarılmak istiyorum size nasıl bir histir len bu Ya sen bu kadar duygusal değildin noldu sana dhsbsjsb
MACTAWISH[G.Unit] BatuDyr yazdı MACTAWISH[G.Unit] yazdı Sertaçın numarası var mı taygun sende reelde bi göreyim şunu clğclclcmjdlsns Oğlum şuan sarılmak istiyorum size nasıl bir histir len bu Kardeşim benim
den1z BatuDyr yazdı MACTAWISH[G.Unit] yazdı Sertaçın numarası var mı taygun sende reelde bi göreyim şunu clğclclcmjdlsns Oğlum şuan sarılmak istiyorum size nasıl bir histir len bu [video=youtube]https://youtu.be/B_R0duDliSk[/video]