Toreador [G.Unit]NoN_ yazdı [size=xx-large][font=Poppins, serif]Her yıl uçak kazalarında ölen insan sayısından daha fazla insan eşekler tarafından öldürülüyor. [/font][/size] nasıl öldürüldüğü kısmını duymak istemiyorum
Toreador [Z]Lunaci[TR] yazdı Vah vah canım sen kıt kadar beyninle buna mı karar verdin ? 26 Yaşındayım düzenli olarak çalışıyorum ev araba ve arsalarım var sen hayatta ne elde ettin. Ayrıca sende yasaklanmak istemişsin. Ben 35.000 TL'yi bir gecede harcıyorum 🙂 ( Şahitlerim var ) sen neden MAL beyanı yapıyorsun olm?
[G.Unit]NoN_ Toreador yazdı [G.Unit]NoN_ yazdı [size=xx-large][font=Poppins, serif]Her yıl uçak kazalarında ölen insan sayısından daha fazla insan eşekler tarafından öldürülüyor. [/font][/size] nasıl öldürüldüğü kısmını duymak istemiyorum inan bilmiyorum ama bu gidişle scuderia öğrenir gibime geliyor
[Z]CrawLinq [G.Unit]NoN_ yazdı bir de gıda boyaları olmasaymis kolanın rengi yeşil olacakmış çok şaşırmıştım bu bilgiyi öğrendiğimde Böyle yararlı bilgiler için forumumuzu ziyaret etmeyi unutmayın
[Z]Lunaci[TR] Toreador yazdı [Z]Lunaci[TR] yazdı sen neden MAL beyanı yapıyorsun olm? Mala anlatır gibi anlatmaya çalıştım anlamadı.