Tam1Lesh Merhaba herkese, beni hatırlayınız var mıdır bilmiyorum. Foruma girip bir bakmak istedim. Az zaman geçirmedik, az mesai yapmadık buralarda.
Tam1Lesh sLaPPy[RED] yazdı Ooo Berkaycım 🙂 Hoşgeldin Hoş buldum. RED yeninden mi canlanıyor yoksa? 🙂 Creature[INF] yazdı Merhaba hoş geldin Hoş buldum. Nasıl gidiyor? Durum ne Z’de?
sLaPPy[RED] BeOSD[RED] yazdı sLaPPy[RED] yazdı Ooo Berkaycım 🙂 Hoşgeldin Hoş buldum. RED yeninden mi canlanıyor yoksa? 🙂 Creature[INF] yazdı Merhaba hoş geldin Hoş buldum. Aynen öyle kardeşim bir şeyler yapmaya çalışıyoruz 🙂 ulaşabildiklerimizi tekrar bir araya topluyoruz sana da ulaşmaya çalıştık ama başarılı olamadık 🙂
Tam1Lesh sLaPPy[RED] yazdı BeOSD[RED] yazdı Hoş buldum. RED yeninden mi canlanıyor yoksa? 🙂 Hoş buldum. Aynen öyle kardeşim bir şeyler yapmaya çalışıyoruz 🙂 ulaşabildiklerimizi tekrar bir araya topluyoruz sana da ulaşmaya çalıştık ama başarılı olamadık 🙂 Siz ulaşmadan ben gelmişim desenize 🙂 Whatsapp grubu falan var mı ?
sLaPPy[RED] BeOSD[RED] yazdı sLaPPy[RED] yazdı Aynen öyle kardeşim bir şeyler yapmaya çalışıyoruz 🙂 ulaşabildiklerimizi tekrar bir araya topluyoruz sana da ulaşmaya çalıştık ama başarılı olamadık 🙂 Siz ulaşmadan ben gelmişim desenize 🙂 Whatsapp grubu falan var mı ? Var kanka özelden at numaranı ekleyim