Toreador tunerboy yazdı Toreador yazdı server açık şu an hata vermiş resetledim teşekkür ne anlamda mutlu muyuz?
tunerboy Toreador yazdı tunerboy yazdı teşekkür ne anlamda mutlu muyuz? otomatik mesajdı o yanlış oldu nos server yine gitti bu arada
tunerboy Toreador yazdı tunerboy yazdı @"Toreador" Server yine yok nos bey üzerinde çalışıyoruz efenim Sahtiyan (ramazan) gibi adama yanlış yaptın tüm server ile ilgilenenleri kovdun tek başına kaldın hiç dostun yok.Serverda arabana çarpan oyuncuları banladın.Egon tavandaydı.SErveri bitirdin.Server lada ilgilenmiyorsun.Hayatta başarılar.(birazdan banlicak bu arada🙂)
[Z]CrawLinq Toreador yazdı ya ne saçmalıyorsun amk sene 2054 oldu hala sahtiyan da sahtiyan büyüyün olm biraz [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-JOxpU9XUCs[/video]
tunerboy Toreador yazdı ya ne saçmalıyorsun amk sene 2054 oldu hala sahtiyan da sahtiyan büyüyün olm biraz Gerçekleri değiştiremezsin nos serverin gerçek sahibiydi ramazan ama ne oldu yönetemedin her gün eridi server çevrende kimse kalmadı
tunerboy Toreador yazdı kendince bir gerçeklik yaratmışsın, onu yaşıyorsun, hayal görüyorsun bak eskiden olsa çevrendeki tüm yalakalar şu anda yoruma çökerdi ama kimse kalmadı.
Wuzimu tunerboy yazdı Toreador yazdı kendince bir gerçeklik yaratmışsın, onu yaşıyorsun, hayal görüyorsun bak eskiden olsa çevrendeki tüm yalakalar şu anda yoruma çökerdi ama kimse kalmadı. Herkes eninde sonunda büyüyüp gidecekti yani tutmaması normal artık.