Ethernos Selamlar, Burası bir an aklıma düştü, şöyle bir girip tozunu alayım dedim. Zaman gerçekten hızlı geçiyor. Umarım herkesin keyfi yerindedir ve her şey yolunda gidiyordur. Bir "merhaba" demek, o eski güzel günleri yad etmek istedim
tunerboy Toreador Servera otomatik giriş yeni gelmişti şifre girmeden bi anda giriyordu ama bi bug vardı bazen mesela top scoreden ss alıyordum nickleri tek tek giriyordum daqe ve biri daha vardı nickini unuttum otomatik olarak girmiştim 100 skor 100 skor kendi hesabıma attım diğer hesabı cafede açık bırakmıştım evin yakınında vardı allah affetsin ama ismail ryder bu arkadaşların skorkarını geri vermişti
tunerboy Toreador bi açık daha vardı benim adım ismet belki hatırlarsın mesela bi yöneticinin nickiyle giriş yapar gibi yapıyordum oyuna giriyordum şifre bölümüne gelince 100 dolar attırıyordum oyunda bi arkadaşım vardı 100 dolar atınca nickdegis oluyordu spawn olmadan komut girilebilyordu ryderinkini yaptım bana nasıl yaptığımı sordu söylemedim ip den galiba kendi nickimi bulmuş söyle yoksa vermem hesabını demişti ona söylemiştim sonra durumu düzeltti.Yine allah affetsin ama çok günahım var bu serverda 😃
tunerboy Toreador o yıllar yaşımız küçüktü sorumluluk sahibi değildik ama en güzel yıllarımızdı.Şu anda 31 yaşındayım ama emin ol o günler bazen rüyama giriyor sanki daha huzurluyduk yada bana öyle geliyo