Başta sadece SA:Mp alanında yer alacağını Z'yi SA:Mp alanında yürüteceğini vaad ederek ortaklık anlaşmasında istediğimiz şarları kabul eden Veteran kurucu ve yöneticisi Santo(Emre); gün geçtikçe başta kabul ettiği şartlara uymayarak ve verdiği sözleri karşısına çıkardığımızda işine geldiği gibi lehine yorumlayarak ortaklığa uymamıştır. Bunlar yetmiyormuş gibi bir parçası olduğu "SA:Mp alanını bana ver ben ilerleteyim." dediği Z-TR'ye düşmanca bir tavır sergilemeye başlamış ve rakip olma çabalarına girişmiştir.
Z ile ortak olmak ve Z isminin prestijinden yararlanmak adına "Ortak olalım" şeklinde 1 ay boyunca çeşitli teklifler ve vaadlerle çabalamış; Z bünyesine girdiğinde ise [Z] ekibini yazıda/sözde sahip ve yönetici olarak göstermiş ancak pratikte asla kaale almamıştır. Her konuda kendi başına, kendi istediği gibi kafasına göre hareket etmiştir. Ortaklığın gereği olan ve başta kabul ettiği "Yönetim Kurulu" şartına hiçbir zaman uymamıştır. Hatta şahsımıza edilen hakaretlerde dahi suçlu tarafı türlü bahaneler ile savunmuştur.
Hatta son anda bile yine tek taraflı olarak daha bizden "Kabul, ortaklığı sonlandıralım." sözünü ve teyidini almadan konu açarak Veteran Server kitlesine duyuru yapmıştır.
Her seferinde verdiği sözlerin ve vaadlerin aksine kafasına göre hareket etmiş olmasına rağmen nasıl oluyorsa bizi bencillikle ve "Hep benim dediğim olsun." tavrını takınmakla suçlamıştır. Oysa bu tavrı takınan, bencil ve bireysel hareket eden, başta ortak olalım dediği ortaklarını hiçe sayan, kurduğu çekirdek ekibi/kankaları ile kulisler yapıp bireysel hareket eden hep kendisi olmuştur.
Tüm bu gerekçeler sebebiyle bir süredir zaten artık sadece sunucu desteği sağlamaya dönen, hiç bir fikir ve görüşümüzün dikkate alınmadığı ve zaten dikkate alınmayacağını bildiğimizden her şeye "sen bilirsin" deyip üstelemediğimiz ortaklığımız sonlanmış bulunmaktadır.