Toreador [quote='tayfur'' pid='2156' dateline='1472897859'] Lexus yazdı ulan bi gün hosted tab alınsın sonra girek 15-20 kişi dolar harbi marbi millet gelir sonra hosted eylül sonu yada ekimin 1 inde alıncak merak etme [/quote] (ALINAMADI / ALMADI) Lexus yazdı ne oldu bizim iş hangi iş?
Lexus Toreador yazdı [quote='tayfur'' pid='2156' dateline='1472897859'] hosted eylül sonu yada ekimin 1 inde alıncak merak etme (ALINAMADI / ALMADI) Lexus yazdı ne oldu bizim iş hangi iş? [/quote] hani hosted tab alınacaktı, biz girecektik servere yavaş yavaş dolacaktı
Toreador Lexus yazdı Toreador yazdı (ALINAMADI / ALMADI) hangi iş? hani hosted tab alınacaktı, biz girecektik servere yavaş yavaş dolacaktı tayfur alınacak/alırım demişti sonra vazgeçmiş söylediği üzre
[Z]Lunaci[TR] Samp ne bileyim kendime göre yorumluyorum samp zevksiz geliyor o kadar oyunum varken ha Gta Network te bir sunucu açılsa samp ortamını GTA V de yaşatsak süper olurdu artık çoğunuzun pc si bu tür oyunları kaldırıyor.
[G.Unit]tayfurr eminimki şuanda aramızda olan dostlarımız bile sampdan sıkıldığını bende anlıyabiliyorum yani. tamam yıllarca oynadık anladık yani efsaneler ölmez açılak artık diyesi geliyo insanın. yeni oyunlara geçmek biraz uzlaşmalı mevzu. mesela bazılarının gta 5e verecek parası yok yada açıcak bilgisayarı ( ben 🙁 ) şayet hosted konusunda istek olursa alıyım yani sorun yok ben oyuncu olmaz die boşuna almıyım dedim
Lexus [quote='tayfur'' pid='3493' dateline='1483274888'] samp ölmüş gürkan abi hosted alsak bile slot 10 yada 20 yi aşarsa şükür [/quote] nereye ölmüş kardo samp freeroamdan ibaret değil sadece bakın rpg sunucularına hepsi full dolu
CitadeL tayfur yazdı eminimki şuanda aramızda olan dostlarımız bile sampdan sıkıldığını bende anlıyabiliyorum yani. tamam yıllarca oynadık anladık yani efsaneler ölmez açılak artık diyesi geliyo insanın. yeni oyunlara geçmek biraz uzlaşmalı mevzu. mesela bazılarının gta 5e verecek parası yok yada açıcak bilgisayarı ( ben 🙁 ) şayet hosted konusunda istek olursa alıyım yani sorun yok ben oyuncu olmaz die boşuna almıyım dedim Abicim sen al bak nasıl slot dolacak bi deneyelim ya sadece diğer kıytırık türk serverlarına baktım oyuncu sayısı 150 yi geçiyordu Sen bi al bak gör z nasıl eski günlerine dönüyor