Toreador BF4 single bitirdim dün. Mp girebilirim arada. Bişeyler şaapalım. Takımdaki noob olarak gelirim.
Lexus Daqe yazdı Lexus yazdı bende yok Niye sürekli konular üzerinden boşboğazlık yapıyorsun? kardeş olmayan şeyi var mı diyim
[Vadi]groove Lexus yazdı Daqe yazdı Niye sürekli konular üzerinden boşboğazlık yapıyorsun? kardeş olmayan şeyi var mı diyim komik değilsin. amacın post kasmaksa onun modası da çoktan geçti.
Lexus V_Groove yazdı Lexus yazdı kardeş olmayan şeyi var mı diyim komik değilsin. amacın post kasmaksa onun modası da çoktan geçti. kardeş ne postu yaw ayrıca ben komikliğine yapmıyorum kim çıkardı onu
Toreador CaliGula[KT] yazdı bf3 ve bf4 var, pek uzman oldugumu soyleyemem ama kafam rahatken iyi oynarim. ben de noobum raad ol
ReNJi gürkan ayıp ediyorsun var bizde takılırık wp den yazarsın boş olduğunda gireriz Rifleman yazdı bf4 olur kardeş sen bi cs go öğren hatırlyormusun neler yaptım sana 😛
Toreador ReNJi yazdı gürkan ayıp ediyorsun var bizde takılırık wp den yazarsın boş olduğunda gireriz Rifleman yazdı bf4 olur kardeş sen bi cs go öğren hatırlyormusun neler yaptım sana 😛 ona da girelim layn bi ara amk
Lexus Toreador yazdı ReNJi yazdı gürkan ayıp ediyorsun var bizde takılırık wp den yazarsın boş olduğunda gireriz kardeş sen bi cs go öğren hatırlyormusun neler yaptım sana 😛 ona da girelim layn bi ara amk ayıp be kardeşim ya, ayıp be amk
ReNJi Toreador yazdı ReNJi yazdı gürkan ayıp ediyorsun var bizde takılırık wp den yazarsın boş olduğunda gireriz kardeş sen bi cs go öğren hatırlyormusun neler yaptım sana 😛 ona da girelim layn bi ara amk bende yüklü güncelleme yapmak lazım girer feedleriz rifle kesin gelsin o olmadan feedlemenin zevki yok