Toreador [Z]Group admin/anim ekibinde 2015 Ağustos ayı ve öncesinde yer almış kişilere duyurulur. Bu kişiler arasından sunucunun şuanki halinde, yani v6 mode'a geçilmiş ve veritabanı yenilenmiş halinde tekrar eski yetkileriyle devam etmek isteyenler varsa bu konu altında isim bıraksınlar ve konuyu takip etsinler. Gerekli detayları daha sonra paylaşıyor olacağız.
[Z]Lunaci[TR] ProfStrikers yazdı Donse ne olacak sunucuda user yok Sunucuyla ilgilenen bir yetkili olunca onlarda olur.
ResideNT Canlandırma fikri güzel ama ne kadar başarılı olunabilir orası muamma.Gerekiyorsa elimizden geleni yaparız hepinize saygılar selamlar.
Fatality[exP] Ben buralarda takılıyorum arada zaten. Elimden bir şey gelirse yaparım diyecem de okul zamanı pek aktif olamıyorum tabi. Umarım tekrar aktif hale gelir server.
Toreador [Z]Kyle yazdı ProfStrikers yazdı Donseler ne olacak server ölmüs İlgilenen olduktan sonra gerisi gelir zaten ölmüş olması pekte bi anlam ifade etmiyor. Geri dönmek isteyen ekip arkadaşlarından sonra normal alımlarda açılacak. Sunucuda yetki alan olursa bana özel mesajdan ulaşsın süre ekleyeyim. rogera süre lazım 7 level çözersin
Royal ToreAdor Geç değilse tekrar yaşatın Z yi Bugün serverde bi 5 6 kişiydik herkes tekrar Z nin geri gelmesini istiyor çoğu kişi sizin kodlarınızı kullanıyor server bi 50 60 kişi olsa devamı gelir zaten tekrar z nin geri gelmesi dileğiyle
Venaus CaLipso yazdı B*ktan mt2 oynayan(meraklısı) bile varsa şu türkiyede, sampı oynayan hayli hayli çıkar Adam haklı 😃
Royal RyzeLy yazdı CaLipso yazdı B*ktan mt2 oynayan(meraklısı) bile varsa şu türkiyede, sampı oynayan hayli hayli çıkar Adam haklı 😃 [Z]Kyle yazdı Royal yazdı ToreAdor Geç değilse tekrar yaşatın Z yi Bugün serverde bi 5 6 kişiydik herkes tekrar Z nin geri gelmesini istiyor çoğu kişi sizin kodlarınızı kullanıyor server bi 50 60 kişi olsa devamı gelir zaten tekrar z nin geri gelmesi dileğiyle [font=Trebuchet MS]İşte bu sebepten öncelikle eski ekibi geri çağırıp ufak çaplı bi kadro oluşturuyoruz. Sunucuyla ilgilenen adminler olduğu sürece devamı gelir 🙂 [/font] Ve şunuda Ekliyim Serverin geri dönmesi için Forumda Duyuru Yapmanızı Tavsiye ederim işte Mesela Şu tarihte Şu saatte adminler serverde olacaktır gibi Umarım Başarılı olursunuz 🙂
Toreador Royal yazdı Ve şunuda Ekliyim Serverin geri dönmesi için Forumda Duyuru Yapmanızı Tavsiye ederim işte Mesela Şu tarihte Şu saatte adminler serverde olacaktır gibi Umarım Başarılı olursunuz 🙂 hocu bi yere gitmedik ki dönelim?