[Z]Lunaci[TR] [Z]Destere yazdı Hakkâri yüksekova hudut taburundan herkese kucak dolusu selamlar ? OOO Şafak kaç
[Z]Lunaci[TR] [Z]Destere yazdı Yedik bitirdik 7 kaldı Bitmez o son 7 🙂 Saatlari hatta saniyeleri sayıyorsun, ben şansım olduğundan bol bol uyuyordum hızlıca geçmesi için.
Checkmate TheSensey yazdı V_Groove yazdı hiç 🙁 kalbim çıt Nereye dönsem karşıma çıkıyor bu barış lanet olası. Selam beyler 🙂 Oha imzam bile duruyormuş lan vay amk
sLoWeS Checkmate yazdı TheSensey yazdı kalbim çıt Nereye dönsem karşıma çıkıyor bu barış lanet olası. Selam beyler 🙂 Oha imzam bile duruyormuş lan vay amk [ST]'yi bırakmayacaktın Checkmate. :@ 😛
Checkmate sLoWeS yazdı Checkmate yazdı Nereye dönsem karşıma çıkıyor bu barış lanet olası. Selam beyler 🙂 Oha imzam bile duruyormuş lan vay amk [ST]'yi bırakmayacaktın Checkmate. :@ 😛 : )
TheSensey Checkmate yazdı TheSensey yazdı kalbim çıt Nereye dönsem karşıma çıkıyor bu barış lanet olası. Caz yapma lan
Checkmate TheSensey yazdı Checkmate yazdı Nereye dönsem karşıma çıkıyor bu barış lanet olası. Caz yapma lan yoramın başi
Checkmate [Z]VenTureSome yazdı Ali nabün iyi canımcım sen nabıyon, nasılsın? [Z]VenTureSome yazdı Checkmate iyim kankam sen napıyosun? Takılmacalar kanki nolsun seni özlüyorum <3 Olum 2018'de beni özlemişsin yeni gördüm bende özledim seni bebeyim.