Checkmate [Z]VenTureSome yazdı ahahah ötekine cevap alamadan yine yazmışım 😃 olsun olsun, sen adamsın.
completedTR koyuculardan can adlı puşto kardeşim nerede 5 tl borcum vardı 2007 yılından, faiziyle ödemeye geldim
MACTAWISH36 gözümüzde canlanır koskoca mazi nedense seneler sonra hesap açıp giresim geldi benimde beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama z groupun en eskilerindenim bende umarım hatırlayan bir iki kişi çıkar 😃
Tourniqu3T.R32 MACTAWISH36 yazdı gözümüzde canlanır koskoca mazi nedense seneler sonra hesap açıp giresim geldi benimde beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama z groupun en eskilerindenim bende umarım hatırlayan bir iki kişi çıkar 😃 Ben seni hatırlıyorum. G.Unit deydin sanırım en son gördüğümde.
Toreador MACTAWISH36 yazdı gözümüzde canlanır koskoca mazi nedense seneler sonra hesap açıp giresim geldi benimde beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama z groupun en eskilerindenim bende umarım hatırlayan bir iki kişi çıkar 😃 mektevişi hatırlamayan olur mu demek daha doğru
Castroll Sen şaka yapıyosun, yıllar sonra bir bakayım dedim bu konuları bilmiyordum. Eski forum profilimi nasıl bulabilirim acaba, oyun içi tam ismimi de unuttum. Daniel_Kleini vardı, Wuzimu vardı Güray'dı sanırım ismi.
Wuzimu Castroll yazdı Sen şaka yapıyosun, yıllar sonra bir bakayım dedim bu konuları bilmiyordum. Eski forum profilimi nasıl bulabilirim acaba, oyun içi tam ismimi de unuttum. Daniel_Kleini vardı, Wuzimu vardı Güray'dı sanırım ismi. Güray değil. Güner 😃
CitadeL Castroll yazdı Sen şaka yapıyosun, yıllar sonra bir bakayım dedim bu konuları bilmiyordum. Eski forum profilimi nasıl bulabilirim acaba, oyun içi tam ismimi de unuttum. Daniel_Kleini vardı, Wuzimu vardı Güray'dı sanırım ismi. Daniel, bizim MTA klanının başıydı beraber çete savaşına az girmemiştik
Tr1baL Yok mu beyler yıl başı etkinliği falan. Geçen sene olmuştu, gelmiştik 2-3 saatliğine, yıllardır görmediğim insanlarla konuşma fırsatı bulmuştum. Yine olursa uğrarız kısa sürelide olsa.