El_Corona[RED] [Z]CrawLinq yazdı @"Jazz[ΛC]" @"El_Corona[RED]" topluluk rankları oluşturuldu dağıttım arkadaşlar teşekkür ederim sağolasın. çok güzel olmuş eline sağlık @"[Z]CrawLinq"
dq the Almighty [Z]CrawLinq yazdı @"Jazz[ΛC]" @"El_Corona[RED]" topluluk rankları oluşturuldu dağıttım arkadaşlar https://www.youtube.com/watch?v=zc4oEDK1qU8
[Z]CrawLinq Gunit bölümü düzenlendi. Permler hazırlandı. @"[G.Unit]NoN_" @"[G.Unit]RedRock" buradan ekibi iletirsiniz, düzenlenmesi gereken bir kısım varsa onuda yazarsınız hallederiz
[Z]CrawLinq Jazz[ΛC] yazdı Bizim başvuru kısmının yanına " Başvuru [Açık] " şeklinde yazabilirmisiniz. @"[Z]CrawLinq" Düzenleme yapıldı.
den1z @"[Z]CrawLinq" Klana başvuru yapan kişilerin konusunu düzenleyemiyorum. @"Green" bu kankime de rank verilecek
[Z]CrawLinq Selam @"El_Corona[RED]" @"Jazz[ΛC]" akşam halledicem ilettiğiniz konularıtamamlayınca haber veririm
[Z]CrawLinq Jazz[ΛC] yazdı @"[Z]CrawLinq" Klana başvuru yapan kişilerin konusunu düzenleyemiyorum. @"Green" bu kankime de rank verilecek Rank verildi Creature[INF] yazdı Merhaba @"Escapist[GsR]" inferno ranki verebilir miyiz rica etsem @"[Z]CrawLinq" Rank verildi El_Corona[RED] yazdı @"[Z]CrawLinq" topluluk başvuru kısmına Açık yazabilir misin acaba. @"El_Corona[RED]" @"Jazz[ΛC]" @"[Z]Hwang" @"[G.Unit]NoN_" Tüm clanlerin başvuruları açık olarak güncelledim. Kapattırmak isteyen söyleyebilir. El_Corona[RED] yazdı @"staple[RED]" @"BozKurT..[GsR]" RED rank ekleyebilir miyiz Ranklar verildi.
[Z]CrawLinq El_Corona[RED] yazdı @"ThracianGod[RED]" @"Xphyre" rank ekleyebilir miyiz Rank verildi Jazz[ΛC] yazdı @"[Z]CrawLinq" Klana başvuru yapan kişilerin konusunu düzenleyemiyorum. @"Green" bu kankime de rank verilecek Hallettim test pls
[Z]CrawLinq hello[ΛC] yazdı ac şeysi verinsenize bana rank verildi Jazz[ΛC] yazdı hello[ΛC] yazdı ac şeysi verinsenize bana @"RebenoK" bu kankime de verilecek rank verildi