ZCrawLinq Creature[INF] yazdı Selamlar, @"HaYaLLeT[GsR]" inf rankı verebilir miyiz şimdiden teşekkürler. rank verildi
G.UnitNoN_ Mactawish ve carlosa gunit rank verilecek Topluluk kısmında [G.Unit] tagı şuanda sarı o koyu yeşil olacak Başvuru kısmında yeşil renkte kabul edildi kırmızı renkte red edildi ön eki getirelecek Yapabilirsen sevinirim <3
ZCrawLinq [G.Unit]NoN_ yazdı [Z]CrawLinq yazdı Hepsi tamamlandı @"[G.Unit]NoN_" teşekkürler efenim başvuru kısmında olan konuları düzenleyemiyorum maalesef tekrar dener misin
G.UnitNoN_ [Z]CrawLinq yazdı [G.Unit]NoN_ yazdı teşekkürler efenim başvuru kısmında olan konuları düzenleyemiyorum maalesef tekrar dener misin tamamdır oldu teşekkürler
ZCrawLinq Creature[INF] yazdı Yine yorucaz seni ama @"Ludacris[INF]" inferno ranki verebilir miyiz @"[Z]CrawLinq" 🙂 Yok estağfurullah biraz geç cevap verdim buraya bakamadım yarın gün içinde dönüş yapıcam
ZEthernos Topluluk isteklerini aşağıdaki konunun altından devam ettirebilirsiniz. https://forum.z-tr.com/konu-forum-topluluk-istek-formu.html İsteğin net anlaşılabilmesi için formu doldurmayı unutmayın 🙂